Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης (CCTV):

  Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων οικιών και επαγγελματικών χώρων, επιτάσσουν την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας για την προστασία της περιουσίας σας .

  Η γνώμη, η εμπειρία και φυσικά η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο σίγουρα θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε η ασφάλεια σας  να είναι στο μέγιστο βαθμό.

  Συνεργαζόμαστε με εταιρείες  κορυφαίες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας τόσο σε επιδόσεις όσο και στην ποιότητα των υλικών τους.

  Καταγραφή VIDEO για πολλές ημέρες , με δυνατότητα επεξεργασίας & εξαγωγής των αρχείων σε οποιαδήποτε μορφή.

 Τιμές ιδιαίτερα χαμηλές σεβόμενοι την οικονομική κρίση.

  Η ασφάλεια της  περιουσίας σας ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι πρωταρχικός παράγοντας και εμείς σας την εγγυόμαστε.

 

• Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους γραφείων, εμπορικών επιχειρήσεων, εργοστασίων, βιοτεχνιών, αποθηκών, καταστημάτων κτλ.
 
• Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους διασκέδασης, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέρειες, μπαρ κτλ. Ειδική εφαρμογή για Παρακολούθηση Ταμείου (φαίνεται στην κάμερα τί ακριβώς χτυπάει η ταμειακή μηχανή)
 
• Εγκαταστάσεις καμερών σε ανοιχτούς χώρους, όπως μάνδρες αυτοκινήτων, parking, φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, γήπεδα, μεγάλες κατοικίες κτλ. (ειδικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης για όπου δεν μπορεί να τοποθετηθεί καλώδιο)
 
 
 
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε Οικονομική Προσφορά